Pusia Olda (f. 2016)

edf

Pusia Olda er som bildene viser en nydelig semilanghåret tricolor, svart med litt brune flekker og de nydeligste grønne øynene. Da hun først kom til oss var hun veldig lettskremt for alle nye lyder og likte seg best øverst i trappa med oversikt over alt som skjedde, men gjerne med en liten fluktplan eller en plante for å gjemme seg bak om hun skulle bli redd. Hun bar preg av å ikke ha omgått mennesker på en stund men sakte men sikkert ble hun mer og mer vant til å ha oss i nærheten.

Hun elsker å bli koset med og når malemaskinen først er i gang er den vanskelig å stoppe. Hun koser så hun sikler og har tydeligvis vært uderernært på denne fronten, og er ivrig på å ta det igjen. Hun kan fremdeles finne på å være litt redd, særlig om det er nye folk i huset eller mye bråk, men hun kommer ut etter hvert og blir stadig mer trygg. Hun har hatt besøk av barn i 10-årsalderen, noe hun likte svært godt, men hun er avhengig av at det er litt rolig rundt henne samt tas hensyn til at hun ikke liker å bli løftet på. Man får gode poeng i boka om man serverer litt fisk når Olda er engstelig, men hun spiser og elsker all kattemat. Hun liker seg godt inne og har ikke vist stor interesse for å komme ut i det fri. Hun er i dag eneste katten i huset og vi er usikker på hvor godt hun går overens med andre katter. Olda tror jeg vil finne seg godt til rette i de fleste omgivelser så lenge hun får litt tid til å komme fram og bli trygg på egenhånd.

Olda er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til
fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.