Pusia Odessa og monsen Alastor

Dette er to katter som fant hverandre i sitt fosterhjem, de er blitt veldig avhengig av hverandre så det er derfor vi vil at dem skal komme til samme hjem.

Odessa er den svarte/hvite frøkena.. Hun ble fanget inn fra en kattekoloni i Målselv i 2017. Hun har fått fødselsdag 01.01.16, så hun er 2 ½ år nå. Odessa er veldig kosete når hun får bestemme sjøl, men noen ganger trekker hun seg bort fra oss og vil være litt i fred. Liker å ligge på gulv teppet i stua mens vi ser på tv. Går i kassa og elsker å sove i hula på katterommet. Når det er fint vær ute nyter hun sola ute i kattegården. Odessa er snill,tolmodig,glad i andre katter og hun er blitt veldig glad i vår hund.

Alastor er den oransje/hvite gutten. Han kom med fly fra Andenes til Tromsø etter å ha blitt fanget
inn der. Eneste overlevende av søskene. Alastor ble fort knyttet til Odessa og hun tok han til seg med en gang. Var som om at dem viste hva den andre hadde igjennomgått. Alastor har fått fødselsdag 01.06.17 så han har akkurat fylt 1 år. Alastor er super god og snill og elsker å være pøbel mot husets katter. Men skjer det noe så springer han med en gang til Odessa for å få trøst. Går i kassa og elsker å sove under ett teppe. Elsker kos, men kan også trekke seg bort for å få være alene. Er vant med hund, men går vekk når husets hund kommer inn.

Begge 2 trenger fortsatt litt jobbing med å kunne stole på mennesker 100%. Men dette er noen super gode katter som garantert kommer til å smelte noen hjerter. De som kan tenke seg disse 2 nydelige kattene er velkommen til vakre Kjerkvika, Malangen for å hilse på.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.