PUSIA NADINE (f. mai/juni 2018)

Heisann alle sammen. Nadine fra Nordreisa her. Jeg kom til Tromsø i slutten av november. Før det bodde jeg ute sammen med mange andre katter som var hjemløse, som meg. Jeg er født i mai/juni 2018, ikke så lett holde styr på sånt når man bor ute.
I starten synes jeg det var kjempeskummelt å bo sammen med mennesker, og jeg ville helst bare ligge i klesskapet eller buret mitt hele tiden. Heldigvis bodde det allerede en katt og en hund (Berner sennen 40 kg) her allerede. Huspusen var litt skeptisk i starten, men nå går det så fint. Vi leker, sover og koser oss sammen. Hvis jeg blir lei så går jeg bare å tar meg en powernap i senga, som er min favorittplass i hele verden, og sofaen. Hunden er også ganske grei, så nå er vi kan fint være gulvet sammen og hun vasker meg et par ganger om dagen. Det viste seg også se folkene som bodde her ikke er livsfarlige. Jeg er jo såklart litt skvetten, men jeg elsker å kose med dem. Jeg synes å ligge på fanget blir litt for mye, men å ligge helt tett inntil fanget og bli klødd på magen- DET er tingen! Også lærte den andre katten meg å male, så nå trenger de såvidt se på meg før jeg setter i gang.
Håper noen har et fint hjem til meg!

Nadine er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.