Pusia Mungojerrie, født 2012

 

MungojerriePUSIA MUNGOJERRIE f 2012
Mungojerrie, som til hverdags blir kalt for Jennie i fosterhjemmet, er ei lita pusi på 4 år.

Da hun kom til fosterhjemmet som kattunge var hun veldig nervøs og sky. Nå har hun blitt tam og søker ofte oppmerksomhet fra de i fosterhjemmet, både mennesker og katter. Hun er fremdeles sjenert når det kommer fremmede på besøk, men hun kommer ofte fram fra gjemmestedet sitt når hun selv føler at det er greit. Jennie bruker litt tid på å bli kjent med nye folk, men blir som regel trygg etter ei stund. Når hun har blitt trygg på noen, er hun en veldig trivelig katt og er godt selskap.

Selv om Jennie er litt sjenert av seg, er hun allikevel både sosial og aktiv. Hun kommer ofte for å være i nærheten av andre. Hun liker å prate og gå rundt og kose på de hun er trygge på. Å ligge i fanget og få kos er hun ikke så glad i, men liker å kose på sin egen måte. Om hun ikke blir stimulert nok, kan hun fort kjede seg. Derfor har hun behov for en daglig luftetur ute. Når hun er inne liker hun å leke med lekemus eller at noen leker med henne med en katteleke på stang.

Jennie ønsker seg et hjem uten barn, men gjerne med flere katter. Hun trenger å ha mulighet til å gå ute og til å leke når hun er inne. Hun liker best å sove litt bortgjemt under ting og er vant med å bruke kattetoalett innendørs. Hvis du er interessert i å adpotere Jennie, er det viktig å bruke god tid og litt ekstra energi på å bli kjent med henne.

Mungojerrie har fått helsesjekk og ormekur. Hun er ID-merket, kastrert og vaksinert.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.