Pusia Misti (f. 2008)

Misti er en herlig eldre frøken.

Hun elsker mennesker, og ligger gjerne sammen med oss på sofaen, i senga, når vi sitter, når vi er på do, når vi/jeg sitter på dataen egentlig overalt. Hun elsker oppmerksomhet, særlig på morgenen, og har fått rollen som vekkeklokke hos oss. Det er ikke mulig å forsove seg med henne i hus, da hun vekker deg opp med å legge seg oppe hodet ditt og purrer til du står opp (men bare etter at alarmen på Tlf har gått av, og hvis du trykker på slumre.. hun lar deg ikke sove videre).

Hun er en hærlig pus, som bare vil elske deg og bli elsket av deg. Hun er som nevnt tidligere en eldre frøken, og jeg tror nok hun ville like seg best hos noen som ikke har en pus i fra før, bortsett fra det så passer hun hos familier med/uten barn, jo flere jo bedre (dess flere dess mer kos kan hun få).

Misti har fått helsesjekk og ormekur og hun er ID-merket, vaksinert og kastrert. DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.