Pusia Mimosa (f.2015)

Mimosa er en kattefrøken på 3 år (født i 2015). Hun har en nydelig farge, sølvgrå med gule øyne. Mimosa er atletisk bygd og hverken stor eller liten. Pelsen er kort og glatt.

Mimosa virker i starten ganske beskjeden, men så fort hun føler seg trygg, blir hun veldig kontaktsøkende og kosen. Hun liker ikke brå bevegelser eller høye lyder, og har sin faste plass under senga hvor hun søker tilflukt om omgivelsene er for bråkete. Men når det er rolige forhold, er hun alltid fremme for å se seg om etter mat eller kos.
Hun har sin egen mening om når og hvor hun skal klappes. Det virker ikke som hun har skjønt at man kan forlate dersom man er lei, så hun har dessverre ganske lav terskel for å bite. Dette gjør at hun nok ikke vil passe så godt i en familie med små barn. Det er likevel viktig å få fram at dette er en svært sosial katt, som søker nærhet hos mennesker.
Resten av tiden tilbringes ved å titte ut av vinduet etter andre katter og fugler, noe hun nok aller helst ville sjekket ut på nærmere hold. Forøvrig er hun renslig og bruker kattedoen uten problem.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha det minst dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.