Pusia Mia Martini (f. 2017)

Mia Martini er en kosete, langhåret tricolorpusi. Hun hadde en litt tung start på livet, så hun bruker litt tid på å bli trygg på folk. Når du har vunnet hennes tillit blir du belønnet med mye kos og oppmerksomhet! Hun kan ligge korte stunder i sofaen og tar seg av og til en lur sammen med fostermor. Hun finnes ikke aggresiv selv når hun er redd, så hun har et veldig godt lynne. Mat er hun glad i, så hun lar seg bestikke med godbiter. Siden hun er litt skvetten av seg vil hun nok passe best med en eller to rolige voksne mennesker som ikke har barn.
Mia Martini har gjort mange store fremskritt den siste måneden, og vi forventer at hun fortsetter å blir mer og mer trygg i tiden framover.

Mia Martini er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.