Pusia Lester (f. 2015)

Lille frøken Lester på 2 år leter etter de rette menneskene som kan gi henne et trygt forevighjem. Hun er en utrolig søt liten pusi med store gyldne øyne og verdens mykeste pels. Hun er gråbeige i pelsen med sorte markeringer, og er liten av vekst. Lester elsker å leke, både alene, med fosterhjemmets andre katt og med mennesker. Hun elsker for øvrig andre katter, og bør derfor komme til et hjem med en kattekompis.

Lester var en veldig redd liten fresball da hun kom til fosterhjemmet sitt, men har vist stor fremgang i hjemmet. Hun kan fortsatt være litt skeptisk til mennesker, men ikke så mye at hun ikke oppsøker matmor for kos og godis. Hun vil passe best i et hjem uten små barn, slik at hun kan vende seg til menneskene i hjemmet i eget tempo. Lester liker ikke å bli løftet enda, og må for øvrig komme til et hjem  med forståelse for at Lester trenger litt tid på å bli trygg på nye mennesker.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.