PUSIA LENNOX (f. 01.01.20)

Dette er Lennox, ei trivelig og menneskekjær frøken.
Da hun ble fanget inn var hun ganske hissig, men det ga seg raskt og vi fant ut at hun var kjælen, pratsom og elsker godis!
Her i fosterhjemmet er det flere katter, og vi har sett i løpet av den tiden hun har vært her at hun bryr seg fint lite om de andre. Hun freser og vil helst at de holder god avstand.
Lennox søker seg mer enn gjerne til oss menneskene og hun blir så glad når vi kommer, at hun ikke vet hvilken fot hun skal stå på.
Derfor tenker vi at hun kan passe best som enekatt, i et hjem hvor hun får den fulle oppmerksomheten i form av kos og lek.
Litt diva? Lennox vet i alle fall hvordan hun vil ha det, og viser og sier tydelig i fra når det er nok kos, når ho vil leke o.l.

Lennox er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.