PUSIA KINDRA (f.2018)

Dette er Kindra, ei lita pusi på rundt 2 år som endelig kan nyte tiden sin etter å ha blitt mor så alt for tidlig, sammen med sin søster Kahla som kommer fra Kåfjord.

Kindra er ikke så glad i bråk, støy og egentlig dagslys, så mye av tiden på dagen tilbringes under sofaen og hun kan fort springe dit dersom det er mye bråk. Likevel er Kindra like kosen som dagen er lang, og hun tar i mot kos selv når hun ligger under sofaen. Når solen går ned kommer Kindra opp på sofaen og strekker seg ut for kos, men det vil nok ikke være lurt å prøve å løfte henne da hun blir svært fornærmet.

Hele natten lang elsker hun å rase, springe rundt og leke med søsteren sin Kahla.
Ellers tilbringes mye av tiden med nesen ned i matskålen og vannskålen, og hun er langt i fra kresen på maten. Her går alt ned på høy hals, både kattemat, snacks og annet mat som vi spiser selv.

Ettersom hun er såpass redd kan hun nok ikke være ute, hun tørr såvidt å gå ut på verandaen i 6. etasje. Kindra nyter heller utsikten fra vinduskarmen, hvor hun kan spionere på alle som går forbi.

Kindra er verken vant med barn, hund eller store hus, men med litt tålmodighet og god tid kan hun nok vende seg til det meste.

Kindra er veldig glad i søsteren sin, men vil nok klare seg helt fint uten henne så lenge hun får nok kos og mat.

Vil du være den heldige som blir hennes foralltid hjem?

Kindra er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.