PUSIA GUNVOR (f Juli 2018)

Lille Gunvor er en energisk ungkatt med nydelige tegninger. Hun er bruntabby med vakker glansfylt pels. I 2018 ble hun fanget inn i en kattekoloni på Gibostad sammen med sine to søsken. Gjengen flyttet inn på hjelpesenteret i 2018 og Gunvor ble fort en del av «gjengen». Tidligere var hun en forskremt liten fresball som ikke lot seg ta på, men i dag er Gunnvor en av de tryggeste pusene på senteret.

Gunvor er en kjærlig pusi som vil trenge lek og oppmerksomhet. Noen ganger kan hun virke litt sjenert mot nye mennesker, men når hun blir trygg så blir hun sosial. Hun er supersosial og elsker å titte ut på fugler. Da det kom en kattunge i samme rom som henne, så var hun rask med å begynne vaskingen av den lille puseungen. Gunvor er derfor veldig omsorgsfull. Hun er snill som få med både mennesker og andre katter. Energisk som få er hun også, hun elsker å løpe rundt med de andre kattene rett bak seg. Alle som møter Gunvor blir sjarmert av hennes milde vesen, barn som eldre. Dessuten er hun super nyskjerrig, og vil gjerne undersøke alt som rører på seg. Gunvor vil gjerne ha en annen katt dit hun flytter, men det er ikke et krav.

Gunvor er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger under 12 mnd, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.