Pusia Furia (f.2008)

Åpen søknad:
Jeg heter Furia, er ei 9 år gammel pusi, som er på utkikk etter en ny jobb. Så godt som alt er av interesse, men jeg har et par jobber bak meg som ikke fungerte så godt. I den siste jobben var jeg i hus med flere andre katter. De mobbet meg så mye at jeg begynte å tisse på meg, derfor vil jeg helst ha jobb som alenekatt. I tillegg har jeg vært arbeidsløs i en periode og gått gatelangs, uten noe varmt hus å krype inn i eller et godt fang å sove på. Den situasjonen likte jeg ikke. Det å sove på fanget er nemlig noe jeg liker veldig godt, og som jeg kan holde på med i timevis. Når jeg er ferdig med det, ligger jeg ved siden av menneskene mine eller følger dem fra rom til rom. Jeg er veldig glad i mennesker, selv gjester som kommer innom får hilse på meg, og om mulig kryper jeg opp på fangene deres også.

Jeg har ikke møtt barn ennå, så jeg vet ikke hvordan jeg reagerer på dem. Jeg kan klare meg alene i mange timer av gangen, men vil helst ha mennesker hjemme hos meg så mye som mulig. De menneskene jeg bor hos nå, sier at jeg er en skikkelig kosekatt. Noen ganger kaller de meg også matvrak, uten at jeg helt skjønner hva det hentyder til. Jeg liker kattematen min, som er spesialfôr for urinveien, men vil aller helst ha kokt fisk. Annen menneskemat klarer jeg meg veldig godt uten, selv om jeg gjerne vil snuse på det som faller ned på kjøkkengulvet. I tillegg liker jeg å være aktiv med å fange katteleker, men egentlig har jeg lyst til å forsøke meg på å gå ut litt igjen og jakte på noen mus, bare jeg først kan bli skikkelig godt kjent innendørs. Alle jobber er altså av interesse, men den ideelle jobben er hos noen som har god tid til meg, vil kose masse med meg, og som har muligheten for at jeg kan gå ut litt innimellom, og som ikke har andre katter. Til gjengjeld kan jeg love at jeg skal være trofast, møte deg med koselyder, male på fanget ditt og se hengivent på deg mange ganger hver eneste dag.

Furia er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1000 kroner for alle voksne katter, dette utgjør hhv halvparten og en tredjedel av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.