Pusia Francine (født Juli 2017)

Francine er ei nydelig lita pusi med stor «motor»! Fosterhjemmet ble raskt glad henne da hun ganske fort kom opp i sofaen og malte så hele sofaen ristet. Det hjalp på at det i sofaen lå et fuskepelspledd som minnet om mamma, på det kan hun sutte og trø og male leeenge.
Hun var nok dessverre litt for ung da moren døde og har derfor enda et suttebehov når hun koser seg, men det har så langt kun vært på pleddet.
Francine er veldig leken og full av energi som kattunger flest. Hun river seg selv ut av søvne, sjanglende med smale øyne kommer hun hvis hun hører noe spennende, som f.eks. at fostermor pakker inn julegaver.
Hun vil være med på det som skjer, såfremt det ikke blir for skummelt da.

Siden Francine er født ute av en forvillet kattemor kan hun ennå være litt usikker av seg når og bør ikke komme til en familie med små barn, men store ikke alt for viltre unger vil være bra da hun er veldig nysgjerrig og glad i litt action i hverdagen! Fosterhjemmet vil aller helst at Francine og broren hennes skal få et hjem i lag da de har stor glede av hverandre og kan herje hele dagen lang. Eller at hun kommer til noen som har katt fra før som ville sette pris på en lekekamerat.

Francine er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger, dette utgjør hhv halvparten og en tredjedel av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet. Mehr anzeigen

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.