Pusia Fabricia (f. 2016)

Fabricia er en aldeles nydelig pusi født i Oktober 2016 som kommer fra Finnsnes. Hun er en bruntabby langhåret pusi som kan skryte av at pelsen er så myk som kattungepels og har vakre grønne øyne.

Hun har blitt en sosial og ordentlig avslappa godklump etter at hun kom til hjelpesenteret. Hun elsker kos over alt annet og elsker å sitte å se ut vinduet mens hun snuser inn frisk luft. Men denne jenta er fortsatt skvetten til nye lyder, spesielt høye så hun passer nok ikke i et hjem med små barn. Ellers så bruker hun dagene sine med å være ufatterlig kresen på godis! Favorittmaten er for tiden vom og hun er en ordentlig jeger som hopper rundt i ring dersom hun kan leke med noe lite og lett. Alt i alt, så er Fabricia en veldig tillitsfull katt som garantert vil sjarmere alle hun kommer over.

Fabricia har fått helsesjekk og ormekur og er ID-merket, vaksinert og kastrert.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha det minst dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.