Pusia Fabiola (f. 2017)

Fabiola kom til oss som et langttidsprosjekt i slutten av november. Hun var redd, men snill. Snill er ho fortsatt, men er enda skeptisk til lyder og raske bevegelser. Ho trenger noen som har tid til å vise henne tilitt og kos, for ho elsker å bli klødd!
Fabiola er blitt vant til de tobente i huset, men har enda behov for å trekke seg unna. Lokkes gjerne frem med mat, helst våtfor. Hun kan løftes og legges på fanget for kos.

Vi ser at ho trenger et hjem med rolige mennesker, ingen barn og ingen andre dyr.
Fabiola er ei flott pusi, en elegant frøken som vi mistenker å være litt sta, men det må man vel være her i livet. Vi håper at de rette menneskene kan gi denne flotte jenta et hjem.

Fabiola er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.