Pusia Echo (f. ca september 2017)

Både løver, tigere og gauper er fin-fine dyr, men ingenting slår elegansen til en svart panter!
Nå kan du få din egen lille stue-panter, som vil heve nivået på et hvert interiør mange hakk!
Hvis du blir godkjent av skjønnheten, selvsagt!

Echo ble fanget inn i nærheten av Eiscat-senteret i påsken i år, etter tips fra folk i området.
Det er usikkert hvor lenge hun hadde vært ute, men sulten hadde drevet den elegante frøkenen til simpelt tyveri av fire fisk, for å overleve.
Dette er selvsagt laaangt under verdigheten til en slik høyhet, men hva gjør man ikke når sulten gnager. Det kommer aldri til å gjenta seg, og hun setter pris på om dette begraves på glemselens gravhaug, og aldri nevnes igjen…

Echo elsker å bli kost med, foreløpig på gulvet, for mennesker er litt høye og ruvende, men i et hjem hvor hun får vandre fritt mer enn hun kan i fosterhjemmet, vil hun nok snart finne seg til rette i sofaen og på fanget. Hun har en vane med å streeekke ut labber og føtter og klør så langt hun klarer når hun virkelig koser seg, og fosterhjemmet ser derfor for seg at hun ikke passer så godt i et hjem med små barn. (Dessuten gir jo småbarnsperioden lite tid til å virkelig studere de vakre og elegante linjene i en panter, og det ville være synd å kaste bort sine ravgule øyne og blanke pels i omgivelser preget av gulpekluter og legoklosser i skrikende farger som på ingen måte står i stil med en panter.)

Echo har fått helsesjekk og ormekur og hun er ID-merket, vaksinert og kastrert.
DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha det minst dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.