Pusia Dorotea (f. ca 2010)

 

Dorotea er ein semilanghåra katt, med vakre farger i pelsen. Me kjenner ikkje nøyaktig alder på katten – ho kom til oss fra Dyrøya, der ho hadde gått ute forvilla i ca 3 år, med kun litt tilsyn fra ein nabo.
Hun er en rolig katt, som liker mest å ligge på sofean og nytte dagen på en rolig måte. Kos er veldig aktuell – på hennes egene premisser. Hodekos og ryggstryking er superbra, mens magekos er fortsatt litt uaktuelt.
Selv om hun liker det rolig, er det viktig å aktivere henne, fordi hun er litt for glad i mat. Hun elsker å løpe etter strikkegarn og laserprikken.
Dorotea har lyst til å vere sofaens og husets dronning, og passer best i ein heim der ho enten får vere einaste dyr, eller evt saman med andre katter som er veldig laid back. Ideelt ein litt stille heim der ho får masse ‘lavmælt’ oppmerksomhet. Dorotea er innekatt i dag og kan gjerne fortsette som det.

Dorotea er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.