Pusia Dålly (f. ca 2016)

Har du planlagt å skaffe deg katt når sommerferien er over?
Nå har du sjansen til å sikre deg denne vakre, langhårede skjønnheten som er klar til å flytte inn til høsten.

Dålly ble funnet ute, og ble tatt inn i varmen av snille folk. Hun er sannsynligvis fraflyttet, og dermed er hun trygg med mennesker og eeelsker kos!
Hun var imidlertid (selvsagt) ikke kastrert og derfor vil hun bruke sommeren til å oppfostre en liten gjeng loddne kattunger, før hun er klar til å flytte til sitt forevighjem.
Småpøblene virker lærenemme, så om alt fortsetter slik, vil hun nok være klar til å flytte mot slutten av august.

Når man er småbarnsmor må man jo legge selvrealiseringen på hylla en periode, så hun har ikke fått vise fram så mye av sine personlighetstrekk i fosterhjemmet enda.
Hun maler imidlertid så snart man kommer inn i rommet, og snakker litt av og til. Hun liker både vanlig kos og å bli børstet.
På grunn av den lange pelsen er det veldig viktig at hun blir børstet jevnlig.

Hvis du ønsker deg en enkel og grei kosepus som selskap, og er villig til å ta arbeidet med pelsstellet, kan Dålly være akkurat den du leter etter.

Dålly har fått helsesjekk og ormekur og hun vil bli ID-merket, vaksinert og kastrert før hun omplasseres når ungene er store nok til å skilles fra mamma.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha det minst dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.