PUSIA BURRATA (f. 2018)

Nydelig kattunge er klar til å flytte til sitt eget hjem. Lille Burrata er født i september 2018 og har allerede opplevd en del i sitt korte liv. Hun er dermed fortsatt litt sky. Hun kom til DBT da hun var 4 mnd, og falt uheldig bare noen dager etterpå, og pådro seg et overarmsbrudd. Hun måtte straks opereres. Etterpå var det 1 mnd med burhvile før hun sakte men sikkert kunne begynne å gå igjen. Hun har vært til kontroll hos veterinær 2 ganger etterpå, og ifl røntgenbilder og veterinæren er alt er bra igjen. Hun selv tenker ikke lenger på overarmen sin og er meget rask og leken. Hun vil gjerne få oppmerksomhet og snakker ofte til sine mennesker. Hun liker å bli forsiktig koset med og det er bare tålmodighet og litt god mat som skal til for å få denne skjønnheten til å skjønne at livet sammen med mennesker er helt perfekt. Hun er ingen fangkatt, men kan spasere over stolen din på vei til en god soveplass. Hun er ikke bare vant til hunder og katter- hun er glad i å være sammen med dem. Gjett hvem som var den første å hilse på da en ny voksen hannhund på 40 kg kom inn i fosterhjemmet!

Burrata bør nok være en innekatt sammen med en snill katt eller hund til og mennesker som forstår katter. Hun har i fosterhjemmet ikke hatt kontakt med barn, så hun bør ikke komme til et hjem med små barn.

Burrata er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger under 12 mnd, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.