Pusia Brianna F. 01.07.17

Brianna er en liten korthåret tricolour innepus som er veldig nysgjerrig og har et stort hjerte for utforskning. Kommer ifra Bjerkvik og ble født 1 juli 2017. Følger alltid med på hva du gjør med store øyne og kommer sjelden til å la deg være hvis du vil ha henne i nærheten.

Hun kommer godt overens med andre katter da hun er veldig fornøyd med selskap, og det kan være en fordel med en vennlig katt i hennes eventuelt nye hjem, kanskje fosterbroren Sahid. Menneskelig kos er hun litt forsiktig med men godtar litt kos på hode og mage, men liker ikke å bli løftet opp da dette er veldig skummelt for henne.

Hun er veldig glad i å leke med baller og laserpekere. Favoritten hennes er laserpekere og kan leke med denne i flere timer, og sjelden bli sliten. Er hun veldig oppmerksomhetssyk og vil leke, så tripper hun rundt og lager lyd da hun vil ha oppmerksomhet og kos.

Brianna passer dårlig til familie med barn, da hun er veldig uerfaren med mennesker generelt, og et aktivt barn vil da bli for mye for henne.

Brianna er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.