Pusia Bothilde (f. ca 2016)

Bothilde er ei vakker lita pusefrøken som kommer ifra Botnhamn på Senja, og hun hadde gått ute lenge før hun ble fanget inn.
Da hun kom i fosterhjem hos DBT var hun drektig. Hun fødte kattungene på sommeren 2018 og oktober samme år, flyttet hun inn på hjelpesenteret. Hun antas å være rundt 3 år.
Hun bærer fremdeles litt preg av å ha gått ute lenge, og vil dermed trenge litt tid for å bli «husvarm» i sitt nye hjem.
Men så fort hun har blitt trygg på sine nye mennesker, er hun en skikkelig malende kosepus. Og om hun har fått nok kos, sier hun ifra med å klappe forsiktig med labben på hånda til den som koser. Innimellom må kos skje på hennes premisser.

Bothilde har etterhvert lært gjøre triks, som å «sitte bamse» for å få godbiter. Hun kommer så fort godisskuffa åpnes og hun er en liten godtegris, så godbiter må begrenses litt. Bothilde går godt overens med andre katter, da hun er vant til å ha mange katter rundt seg på hjelpesenteret. Men hun vil nok også trives i et hjem som enekatt.

Bothilde har fått helsesjekk og ormekur, og hun er ID-merket, kastrert og vaksinert.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.