PUSIA BINOCHE (f. 2018)

Binoche er en søt, snill og morsom katt. Hun kommer fra en kattekoloni hvor hun ikke hadde det så bra. Siden hun hadde en litt røff start på livet, er hun litt engstelig og stikker når man først kommer inn i rommet eller om hun hører ukjente/høye lyder, men hun kommer fort fram å hilser på om man prater til hun. Det beste hun vet er å leke, og er en aktiv ungkatt

Når hun kom til fosterhjemmet var hun en engstelig pus som bare oppholdt seg på badet, og visste ikke helt om hun likte mennesker selv om hun lot seg styrke på
Etter endel sosialisering har hun virkelig kommet ut av skallet sitt, og har blitt en veldig leken og kosen pusi som fotfølger fostermor rundt i huset.

Det bør imidlertid forventes at hun vil være litt redd i begynnelsen etter at hun har flyttet inn i nytt hjem. Med tid og tålmodighet vil hun bli en koselig del av familien. Hunville nok sette pris på en kattevenn siden hun er oppvokst med mange andre katter, men hun fungerer fint alene i fosterhjemmet. Binochet vil ikke passe i en familie med hunder eller barn under skolealder.

Binoche er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.