PUSIA ALIONA (f. juli 2018)

Aliona kom til oss som en noe reservert og tilbaketrukken pus. Hun har de siste månedene utviklet seg fra å ligge under tv-bordet, i håp om at vi skal holde oss langt unna, til å kose med hunden og bevege seg rundt i leiligheten. Kos og lek skal helst skje på hennes premisser, og hun trives godt sammen med hunden, som er en Alaska Husky. Hun kommer gjerne bort til fostermor for litt kos, og klatrer helst opp på fanget hvis det er litt leverpostei i nærheten.
Aliona er en pus som er meget oppdagelseslysten og løper gjerne rundt i huset for å utforske. Hun er fortsatt noe forsiktig rundt mennesker. Men utvikler seg i riktig retning. Hun passer godt i en familie som ønsker å gi henne litt tid, og lar henne bli kjent med omgivelsen på sine egne premisser.

Aliona ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.