PUSIA ALIONA (f. juli 2018)

Aliona er en flott pusi med masse personlighet. Hun har gått fra å ligge innesluttet og redd under trappa til å bli en høyst sosial og snill pusi. Frøkna kommer gjerne opp på fanget for kos, og trives godt sammen med huskyene i hus. Det er dog ingen tvil om hvem som er sjefen hvis en av hundene blir for innpåsliten. Hun sier gjerne ifra når nok er nok, men så lenge de trekker seg unna roer hun ser raskt ned igjen.
Mot mennesker er hun blitt veldig kjælen. Hun kommer ut i gangen for å si hei når man kommer hjem fra jobb. Ved tv-titting er fanget en fast plass. Hvis hun får lov til å overnatte på i senga er det også blant yndlingsstedene.
Aliona passer godt hos en familie som vil gi hu all den kjærligheten hun fortjener og som lar henne få være ute når hun ønsker det.

Aliona ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.