Monsen Tassen (f.01.01.2010)

Tassen er en stor, langhåret mons, rød med hvite tegninger på snart 9 år. Tassen er en rolig, snill og utrolig kosen mons. Dagens høydepunkt for Tassen sin del er når fosterpappa kommer hjem fra jobb, da er det rett opp på fanget, og der skal han helst sove en times tid, etter å ha gitt en grundig vask. Han er veldig glad i mennesker og kos, og hvis han ikke føler at han får nok oppmerksomhet gir han beskjed både lenge og høylytt, så han anbefales til et hjem der det enten er flere personer, eller som tilbringer store deler av dagen hjemme. Han er ekstremt rolig av seg, og passer sannsynligvis helt fint overens med barn. Han har gått greit overens med de andre kattene i fosterhjemmet, men viser ingen videre interesse for dem, og ignorerer dem mesteparten av tiden. Med andre ord kan han fungere fint med andre katter, uten at han trenger dem for sosialisering. Vet ikke hvordan han reagerer på hund.
Før han kom til Dyrebeskyttelsen var Tassen vant til å være utekatt, og selv om han ikke har vist noen voldsom trang til å være ute mens han har vært i fosterhjem vil vi anse det som et pluss dersom han får mulighet til det i et eventuelt nytt adoptivhjem. Tassen virker generelt sett ikke til å ha noen spesielle behov, utover eiere som gir han mye oppmerksomhet, men da han er veldig langhåret trenger han litt jevnlig pelsstell for å unngå klumper.

Tassen er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.