MONSEN TASSELABB (f. 2013)

Etter å ha bodd to lange år ute på bygda, nyter Tasselabb nå livet som innekatt. Med engang han ankom sitt fosterhjem begynte han å be om kos å være sosial. Han er en veldig nysgjerrig pus, han er alltid den første til å hilse på alle som kommer inn døren, og invitere dem inn i huset. Når denne sjarmøren legger seg langflat på rygg å ser på deg med sine store grønne øyne, får han som oftest viljen sin.

Når han ikke nyter fang-tid med så mye kos du kan gi, liker han å leke med lekene sine, eller og sitte i vinduet å følge med på livet utenfor.

Tasselabb er smittet med FIV, men han er en frisk katt som kan ha mange gode år foran seg dersom forholdene legges til rette. FIV kan sammenlignes med menneskelig HIV, og er et virus som over lang tid bryter ned immunforsvaret til verten. Derfor er det viktig at katter som er smittet holdes som innekatter, slik at de ikke utsettes for potensielle infeksjonskilder, som kan gjøre at viruset utvikler seg til katte-aids. FIV rammer kun katter, og kan ikke smitte verken folk eller andre arter enn katt. Smitten spres i all hovedsak via bitt, eller paring. det er derfor viktig at FIV-positive katter holdes som enekatter, eller sammen med katter som også er smittet med viruset.

Tasselabb er kastrert og ID-merket, og har fått ormekur. Fordi han er smittet med FIV, omplasseres han gratis til det riktige hjemmet. For oss er det viktigste å finne noen som er villige til å gi Tasselabb en trygg og god framtid.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.