MONSEN SYRACUSE (f. 2018)

Syracuse kommer fra Storslett, og er født i august 2018. Han ble fanget med sine søsken, alle fikk eget fosterhjem. Syracuse er en nysgjerrig stor herremann med masse pels. Fosterhjem kaller han for Cookie(monster). Han er veldig pratsom, men han prater bare tøv med seg selv. Han var rundt 6.mnd når han ble fanget inn, så han var vant til å leve for seg selv og skaffe mat og ly. Han var ikke glad i mennesker i det hele tatt når han ble tatt inn i varmen, så det tok sin tid før han til slutt skjønte at vi ikke var farlige. Han måtte overbevises veldig, og det er noe hans nye familie også må regne med å jobbe mye med. Han er veldig glad i damer, så hvis han er veldig heldig en dag så legger han seg nærmest mulig pusia i huset og pjusker henne. På en god dag er han ekstra nysgjerrig på mennesker å kommer bort å slikker fingrene og lar fosterfamilien ta på han.

Syracuse er veldig leken og han blir aldri sliten, så han burde komme til et hjem hvor han får rørt på seg mye, da han har mye energi. Han er veldig skeptisk til nye mennesker, men hvis man leker med han og viser at man ikke er skummel, så går det fort over. Han liker ikke høye lyder, og gjemmer seg hvis dørklokka hyler.

Han burde komme til et hjem hvor han slipper stress, for han er enda usikker. Så langt har han kun vært sammen med andre katter, og ikke alene. Så vi er usikker på hvordan han er alene, men sånn som nå sammen med 2 andre katter, så ser det ut som om han trives bedre med andre katter, enn alene. Syracuse er en utrolig vakker katt med mye potensiale og i riktig hjem så kommer denne fine gutten virkelig til å blomstre.

Pr. dags dato er det ikke mulig å løfte han, han må komme selv for eventuell kos, så det nye hjemmet må være tålmodig med han, men det blir nok verdt det.

Syracuse er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle katter over 12 mnd, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.