MONSEN SUNSPOT (f.mai 2018)

Sunspot er en vakker, intelligent og viljesterk kattunge. Han ble født ute av en forvillet kattemor og fanget da han var 10 uker gammel. Han krevde mye arbeid, men begynner endelig å stole på mennesker. Sunspot er fremdeles litt skeptisk til folk på dagtid, men om natta er han en ordentlig kosepus. Man må forvente at det vil kreve endel arbeid og tålmodighet å få han til å bli trygg i ett nytt hjem. Han er veldig glad i andre katter og bør ikke være en alenekatt. Egentlig, foretrekker han å leke med andre katter fremfor folk, men han begynner å komme i gang med å leke med katteleker.
Han har en sterk lyst å være ute og bør derfor ha et trygt lite område han kan være i. Vi regner med at han skal være en dyktig jeger, så man må regne at han kunne bringe «gaver» hjem om vår og sommer. Han er ryddig og flink og bruker alltid kattedo.

Sunspot har fått helsesjekk og ormekur, og han er ID-merket, kastrert og vaksinert.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.