Monsen Sunflower (f. juli 2018)

Sunflower er en smellvakker korthåra, rødbrun spirrevipp av en fyr. Han er tøff, spretten og leken – og elsker å fange flygende bytter. Eier du en fiskestangleke og vet hvordan den skal brukes, vil Sunflower raskt bli imponert.
Han er fortsatt lett preget av sin spede barndom – han levde de første månedene i et vedskjul på Stormoen i Balsfjord sammen med sin mor og søsken, helt uten menneskelig kontakt. Derfor er han noe reservert mot tobeinte, men med tid og tålmodighet blir han stadig tryggere. Han syns kos er topp, bare det ikke blir for mye av sorten. Sunflower trives godt med barn og burde adopteres av en familie som allerede har en katt eller to. Han er tett knyttet til de andre kattene i fosterhjemmet og er åpenbart sosialt intelligent, for han er favoritten til den tidvis biske sjefspusen i familien som til og med lar lillingen få koseamme innimellom. Foruten kattekompiser er mat det aller beste i verden! Rampen er ressurssterk nok til at han vet hvordan en forlatt pose med kattemat kan åpnes.
Noen rarieteter kan han også by på: fosterfamilien opplever at han rett som det er sniker seg etter dem og gir plutselig en high-five på leggen.
I tillegg er vann tydeligvis veldig fasinerende.
Etter han ble fanget inn har han bare vært innomhus og viser ingen tegn til å søke seg ut igjen, så han kan nok både bli en utekatt eller forbli innekatt. Mild, intelligent og sukkersøt som en levende pepperkake vet vi Sunflower vil bli populær blant både to- og firebeinte i sin foralltidfamilie.

Sunflower er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.