MONSEN STORJON (f.08. januar 2018)

Storjon er en rolig og sosial pus som er veldig glad i andre katter og sine mennesker, men trenger ikke lang tid å venne seg til et nytt fjes. Han var i begynnelsen i overkant glad i å gå rett på de andre kattene for å kose, noe de fort synes ble for mye, så han har lært å moderere seg litt, og dermed vil han trives best sammen med andre kattevenner.

Storjon var veldig redd mennesker når han kom til fosterhjemmet og hadde ikke hatt et hjem før, men har gjort store framskritt og har blitt en naturlig del av familien. Likevel kan han vise litt usikkerhet i noen scenarioer, men all tvil fjernes umiddelbart ved å stryke litt på ham. Han oppsøker ikke kos så ofte selv og finner fort andre ting å gjøre om man ikke gir ham oppmerksomhet, men sier aldri nei og får aldri nok. Av og til setter han seg til og med på fanget! Aller helst vil han ha en skikkelig massasje, noe han gir tydelig signal om når han legger seg ned foran deg når du kommer ut av badet om morgenen, og følger etter deg for å få mer.

Storjon er ganske skvetten og løper oftest unna om man kommer gående, men han gjemmer seg ikke med mindre det blir rabalder og da kommer han fort fram igjen. Han reagerer negativt på støyende og raske bevegelser og egner seg ikke for familier med yngre barn.
Storjon tolererer å bli løftet fra A til B om man forholder seg rolig, men han liker det ikke og blir ikke sittende i armene. Det er mulig han vil bli mer vant til det om man jobber tålmodig med ham, og han vil nok fortsette å gjøre flere framskritt.

Storjon er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.