Monsen Spinner (f. juli 2018)

Spinner er en langhåret rødbrun fluffball med et nydelig hvitt ansikt. Han ble født i et vedskjul på Stormoen i Balsfjord hvor han bodde uten menneskelig kontakt sammen med sin mor og søsken inntil de ble fanget inn. Luringen Spinner snek seg unna de snille menneskene som bare ville gi ham et bedre liv. Mot alle odds overlevde han tre høstmåneder helt alene før han endelig gikk i fella. Selv om han var veldig redd det første døgnet i trygghet, smeltet Spinner helt første gang han ble klødd bak øret. Og siden den gang har han bare ikke kunnet få nok kos. Med poten dytter han bort det du holder i slik at du får hendene fri til å stryke og klø på ham. Ifølge Spinner kan det ikke bli for mye kroppskontakt. Det snusken ønsker seg er en familie uten andre katter og med god tid til å gi ham masse kos og oppmerksomhet. Han vil trives godt i en familie med barn og kanskje med hund. Etter han ble fanget inn har han bare vært innomhus, og viser ingen tegn til å søke seg ut igjen, slik at han kan nok både bli en utekatt eller forbli innekatt.
En smartere pusegutt skal du lete lenge etter. Med de andre kattene i fosterhjemmet som publikum koser han seg med samtlige godbiter i selv de mest kompliserte intelligenslekene.
Fosterfamilien tror at Spinner relativt lett kan trenes til å gjøre triks ved hjelp av godis og klikker.
Skulle du være villig til å la deg sjarmere av en selvstendig, trygg og leken kosegutt vil Spinner bli veldig glad for å få besøk av deg.

Spinner er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.