Monsen Sophus Monsen (f. 2010)

Her er Sophus Monsen, en stor og staselig Tromsø-kar. En løve i forkledning, sort og vakker, med hvite værhår på høyre kinn og gulgrønne øyne. Selv om Sophus er godt voksen og vet hva han vil, har han ikke mistet lysten til lek og moro, og herjer stadig rundt med alskens leker og lar seg friste av alt som henger i en tråd eller triller på gulvet.

Dette er katten for deg som synes det er flott med selskap på badet om morgenen, og som har en ledig plass i sofaen og ikke minst som sover best med en malende katt på magen eller i fotenden av senga. Sophus er nemlig en sosial og trivelig potevenn som elsker kos og børsting. Til tross for sine sosiale anlegg er det ingenting i veien for at han også kan ligge i fred og ro og sove i timesvis på et eller annet lurt sted, så han setter nok pris på å kunne komme og gå litt som han vil.

Han er smart nok til å være litt forsiktig til nye bekjentskap og kan skvette av høye lyder og brå bevegelser, men det er nok mest fordi han er nyankommet og har levd i et veldig rolig hjem før. Sophus virker fornøyd med innetilværelsen i fosterhjemmet, men gleder seg nok til å få et ordentlig hjem igjen der han kan være både inne og ute. Selv om Sophus er vokst opp som prins i eget hjem går han godt overens med både pusien og monsen han bor med nå, og han hadde mange firbente venner i sitt forrige nabolag. Vil anta at Sophus passer best i et hjem med voksne folk, eller en familie med litt store barn.

Sophus har fått helsesjekk og ormekur og hun er ID-merket, vaksinert og kastrert.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1000 for alle voksne katter. En privatperson vil ha det minst dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.