Monsen Socorro (f. 2015)

Monsen Socorro er en skikkelig sjarmør. Den fine sorte og hvite pelsen hans er silkemyk, og han liker veldig godt å bli klappet, og spesielt liker han å bli klødd på magen. Et sammenstøt med en rev (eller kanskje et ekorn) gjør at han har en litt kortere hale en normalt, men det er bare sjarmerende, og han går stolt rundt med halen til værs.

Socorro kom til Dyrebeskyttelsen i slutten av november 2017 og har siden den tid bodd i fosterhjem sammen med flere andre katter. Han er veldig kontaktsøkende, både mot andre katter og mennesker, og hører han at det er katteselskap i naborommet, hopper han opp og åpner døra selv, slik at også han kan være med på festen. Socorro er alltid førstemann på plass når matmor roper at det er mat å få. Da har han gjerne så stor fart at han kommer skliende på potene de siste meterne. Han er en leken katt som liker både ballspill og fiskestangleker, eller han kan roe helt ned og legge seg i fanget ditt for å få litt ekstra kos. Socorro bodde tidligere sammen med en annen stor hannkatt, og de to var nok veldig knyttet til hverandre. Han er muligens også vant til hunder og barn. Han har vært vant til å få være både ute og inne, men har i fosterhjemmet slått seg godt til ro innendørs, selv om han ser at fosterhjemmets egen katt får lov til å gå ut.

Socorro har vært trygg og rolig helt fra første stund han kom i fosterhjem, han liker godt å bli løftet opp og båret litt rundt, og i blant ”kosesnakker” han med matmor. Socorro er en ordentlig kosekatt, og han venter nå i spenning på å få sitt eget hjem.

Socorro er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1000 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen! Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.