Monsen Slade (f. 2016)

Slade er en flott liten mons med oransj, stripete pels og nydelige lysebrune/oransje øyne. Han er en søt pus med mye personlighet. Han er litt sky når han møter nye mennesker, men sitter gjerne og følger med på trygg avstand. Han går fint sammen med større barn. Slade går fint overens med andre katter, og er veldig leken. Han kan være litt tøff i leken, og burde få bo sammen med en trygg katt dersom adoptivfamilien har en katt fra før av.

Slade er såpass sky at han vil fungere best som innekatt, da det alltid er en fare for at tidligere forvillede katter stikker av. Hos fosterhjemmet har han imidlertid blomstret de siste månedene, hvor han nå tilbringer kveldene i sofaen med fostermor for å få kos og klapp. Han ligger helst under dyna eller pleddet sammen med fosterfamilien.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1000 for alle voksne katter. En privatperson vil ha det minst dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.