Monsen Slade (f. 2016)

Slade er en flott liten mons med oransj, stripete pels og nydelige lysebrune/oransje øyne og mye personlighet. Slade går fint overens med andre katter, og er veldig leken og sosial. Kos og oppmerksomhet elsker han, og vil gjerne sove under dyna eller pleddet sammen med fosterfamilien om han får lov. Passer bra som em familie katt som går fint overens med barn over 5år (så fremst barnet er rolig, og ikke hopper på han eller er generelt brå). Men han kan godt trives med en eller to voksene.

Han er en katt som trenger litt tid og at man ikke presser seg på han og som skjønner at de første ukene på ny plass kan være skremmende og han kan gjemme seg,da er det viktig at man ikke leter etter han og presser seg på han. Slade kommer til deg/dere når han er klar, han elsker kontakt og kos. Han hopper ikke på benken. Når han først knytter seg til en familie så er han en venn for livet.

 

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.