Monsen Skiathos (f. april 2018)

Skiathos kom til oss for å lære seg å sosialisere med andre katter enn sine søsken. Det tok ikke lang tid før han fant tonene med våre tre monser , og det ble fort klart for oss at han er en veldig sosial type! Han koser og gnir seg mot de, og er etter hvert blitt mer og mer med på lek og moro. Vi har tatt han inntil oss og løftet han opp på fanget for kos. Det har gått fint, han har vært litt nervøs, og litt skvetten på bevegelser, men ingen klør ute og han klarer å slappe mer og mer av. Han er en storvokst flott katt som er utrolig snill! Skiathos er veldig pratsom, leken og viser stor omsorg for sine yngre fosterbrødre.

Han kan fint bo sammen med andre katter. Går fint sammen med større barn, så om din familie ønsker en ordentlig koseklump , så er Skiathos den rette.

Skiathos er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.