Monsen Silas (f.2015)

Silas er en nydelig 3 år gammel hannkatt på drøye 6 kg som kom til hjelpesenteret i Juni 2018. Han gikk lenge ute på Silsand før de klarte å fange han inn, og i slager ødela han fella! Silas er semilanghåret med hvite tegninger i ansiktet, på brystet og på beina. Ellers er han klassisk bruntabby på kroppen med en svart haletipp.

Denne vennlige kjempen har blitt alle mennesker og katters bestevenn. Han er rolig og god som dagen er lang. Han er en ordentlig godgutt som elsker kos og kan kose i flere timer! Men Silas kan også leke, spesielt liker han fjær og laser, så han er utrolig leken. Silas kan også åpne dører dersom han blir stengt inne, og han vil mer enn gjerne smake på menneskemat, tilogmed på egenhånd!

Silas er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.