Monsen Santorini (f. ca 07/2018)

Santorini er en liten, helt svart og korthåret gutt. Han ble fanget inn på Skjervøy med moren og tre søsken. Selv om han ble født ute uten kontakt med mennesker er han snill og interessert i det meste som skjer rundt ham.
Fordi han er en ung katt liker Santorini å leke med de fleste lekene, men han er spesielt glad i jakten etter strikk og garn. Kos er også bra, men det kan bli litt kjedelig… når det finnes så mye å utforske og leke med. Han er også flink å bruke kattedo og klatrestativ.
I fosterhjem prøver han hver dag å lære av to andre store fosterpuser, at mennesker er ikke skummelt, men praktisk for å få mat og godbiter.
Santorini trenger et hjem som kan gi ham litt tid å bli mer vant med  menneskeverden. Hvis det nye hjemmet hans har en annen katt fra før eller kunne tenke seg å adoptere en kattevenn i tillegg, ville dette blir kjempebra, fordi han er glad i andre katter for kos og lek.

Santorini er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

Facebooktwittermail

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.