Monsen Sanremo (f. mai 2018)

Flotte Sanremo er klar for å få sitt for-alltid-hjem. Han er en leken, nyskjerrig og sosial katt som trives veldig godt i de andre kattenes selskap. Vi ser han riktig blomstrer sammen med de andre kattene i fosterhjemmet, så det er viktig at det nye hjemmet har en katt fra før eller er villig til å adoptere to katter.

Han og vi menneskene har hatt en sakte og gradvis tilnærming. Han kommer og er ilag med, han vil gjerne ha kos, men har ikke helt brutt grensa slik at vi kan gi han kos enda. Men snart! Alt til sin tid.

Han kommer å ligger i senga eller jakter på tærne våre om natta , så jaktinnstinktet er det ikke noe i veien med! Bare så det er sagt, han har ikke tatt tærne ,så ingen biting eller kloring.

Sanremo er vant med store barn.

Sanremo er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.