Monsen Sahid (f.2016)

Sahid er en helt koksgrå og korthåret mons med glansful pels. Han ble født på Selnes mai 2016, fanget inn sammen med to brødrene da de var 5 måneder gammel. Først var han veldig redd og det tok lang tid før han kom ut fra gjemmeplassen sin, men han er så glad i andre katter og klarte ikke å holde seg unna. Han trives godt i fosterhjemmet sitt, hvor han gjerne kommer til fostermor for å bli klødd på hodet eller henter en godbit. Sahid er en matglad mons, noe som gjør det enklere å komme seg innpå ham.

Han er veldig leken og spesiell glad i baller. Gjerne løper han rundt med andre katter i fosterhjemmet. I sitt nye hjem trenger Sahid kontakt med andre katter og derfor adopteres han bare i et hjem med katt/er fra før eller med en annen katt fra DBT. Ettersom han enda er såpass skvetten passer Sahid ikke inn i hjem med små barn eller hunder.

Sahid trives godt innendørs, og er egnet som innekatt i det rette hjemmet.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.