Monsen Rocky Rolla (født 2016)

Rocky er en trygg, aktiv, nysgjerrig og kontaktsøkende mons som er glad i mennesker, lek og kos. Han liker oppmerksomhet, men krever det ikke så lenge har får lekt fra seg i løpet av dagen. Favoritten er å leke med fisktestang-leker sammen med mennesker, men han kan også underholde seg selv om han har leker tilgjengelig. Leker med mye bevegelse er kjempegøy!

Han er glad i vann og kan hoppe opp i vasken om vannet står på. I fosterhjemmet drikker han helst rennende vann fra fontene.

Favorittliggeplass er et litt høyt sted hvor han kan ha oversikt, eller i nærheten av mennesker så han kan få kos. Han er glad i kos, men kan småbite for å si ifra når han har fått nok og vil døse i fred. I blant kan han ønske å ligge på fanget. Han har ikke noe imot å bli løftet eller bært på, og lar seg håndtere.

Rocky kommer ikke overens med andre katter og vil helst bo for seg selv.

Rocky er smittet med FIV, men han er en frisk katt som kan ha mange gode år foran seg dersom forholdene legges til rette. FIV kan sammenlignes med menneskelig HIV, og er et virus som over lang tid bryter ned immunforsvaret til verten. Derfor er det viktig at katter som er smittet holdes som innekatter, slik at de ikke utsettes for potensielle infeksjonskilder, som kan gjøre at viruset utvikler seg til katte-aids. FIV rammer kun katter, og kan ikke smitte verken folk eller andre arter enn katt. Smitten spres i all hovedsak via bitt, eller paring.

Rocky er kastrert og ID-merket, og har fått ormekur. Fordi han er smittet med FIV, omplasseres han gratis til det riktige hjemmet. For oss er det viktigste å finne noen som er villige til å gi Rocky en trygg og god framtid som innekatt.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.