Monsen Regnsang (f.2017)

Regnsang er en søt og morsom liten mons (på rundt et år tror vi). Regnsang ble fanget i Ramfjord sammen med mange andre hjemløse og forvillede katter. Selv om han var voksen da han ble fanget inn så har han kommet seg masse på kort tid.

Regnsang er meget kosete og selskapelig og dilter etter fostermor hvor enn hun går. Regnsang er også veldig leken og full av energi og hadde nok hatt stor glede av en annen ung katt å leke med. Han lager de søteste lyder, som f.eks. når han kommer for å hilse god morgen og når han skvetter hvis vi kommer brått på. Regnsang vil sikkert etterhvert ha lyst til å gå ut i sitt fremtidige hjem såfremt det ikke er for traffikert utenfor. Han har fått vært ute på verandaen noen ganger, men har ikke prøvd å hoppe ned eller klatre på gelenderet da han er litt nervøs for alle lydene rundt. Regnsang passer ikke i et hjem med små barn. ​

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.