MONSEN ONSLOW f. 2015

Onslow kom i hus som en skikkelig reddfis som holdt seg så langt unna deg som overhode mulig, men han freste aldri. Han har sakte men sikkert utviklet seg til å bli en ganske sjarmerende ung herremann. Han er fortsatt skvetten av seg, og piler unna om du går for fort mot han. Han er også
snar med å gjemme seg når det kommer nye folk innom. Han kan derimot, alt ettersom hvor rolig besøket er, komme frem fra under stolen/sofaen og kjike litt på de før han lister seg vekk til et annet rom for fred og ro til de er dratt.

Onslow er fremme stort sett hele dagen, og elsker kos. Om du strekker ut hånden til han, eller setter deg ned på gulvet, kommer han gladelig bort for kos. Han er dog ikke noe fangbarn, dette er fortsatt for skummelt (dette kan endre seg med tiden, han ser fryktelig nysgjerrig på dette når de andre pusene i fosterhjemmet ligger på fanget og får kos). Han elsker å ligge i sengen å få kos, og kan fint komme å
legge seg i sengen sammen med menneskene på kvelden for både litt kos eller bare være nær i fotenden. Man kan få
løfte han, men ikke lenge av gangen.

Onslow virker til å være veldig glad i andre katter, og vi tror nok han ville trivdes best i et hjem med en kompis eller to. Han har ikke vist noe aggressiv adferd ovenfor fosterhjemmets to katter. Han passer nok ikke helt med en familie med mange små barn, dette tror vi han er for skeptisk og skvetten til.
Onslow er fremme hele dagen og kan kose med fireåringen i fosterhjemmet, så helt utelukket er det ikke, så lenge ungene har god nok forståelse for at han ikke er en typisk kosekatt som kan løftes og styres med.
Alt i alt er Onslow en veldig sjarmerende pus som liker å følge etter deg for å se hva du gjør, på litt trygg
avstand. Elsker kos, på sine premisser. Veldig nyskjerrig og glad katt. Han trenger litt tid på å bli varm
i trøya, og vil nok bli bli en stor personlighet med tiden.

Onslow er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.