Monsen Nox (f. august 2018)

Nox er en korthåret gutt med sort, blank pels, og en liten hvit flekk på brystet. Han er født i august i Nord-Troms. Nox var ikke vant til mennesker, men ble fort tillitsfull etter han kom i fosterhjem. Han er aktiv og sosial, og liker å være med på det som skjer. Han er veldig glad i kos og lek, og er flink til å underholde seg selv, men det er ekstra gildt når han har noen å leke med. Han er glad i andre katter, og vil være en god lekekamerat for en katt som trenger en venn. Ellers blir han nok en veldig lykkelig katt om han får lov til å være ute etterhvert.

Nox er skeptisk til å møte fremmede, og trekker seg gjerne da tilbake. Han er ikke glad i bli løftet eller holdt fast, og passer derfor i et hjem med barn som er store nok til å forstå dette. Han har fungert fint sammen med fosterhjemmets rolige 7-åring. Nox er en ordentlig godgutt som maler høyt når han får ligge på fanget, og han kan da innimellom ta hånden til matmor mellom labbene sine og kosebite, men er veldig forsiktig. Han er veldig glad i menneskemat, så mat som står framme må holdes under oppsyn! Veien til hjertet hans går absolutt gjennom magen.

Matfar synes Nox er akkurat som en katt skal være, og de to tar seg gjerne en høneblund sammen på sofaen. Nox er en sjarmør, og nærmer seg med de fineste små pip når han ønsker kos eller mat. Han har masse kjærlighet å gi til noen som vil gi han et godt hjem!

Nox er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.