Monsen Nox (f. august 2018)

Sjarmøren Nox er en kosete, leken og glad mons, født i august 2018 i Nord-Troms. Han er sort og korthåret, med blank pels, og hvit flekk på brystet. Nox var forvillet, men tødde fort opp i fosterhjemmet. Han er nysgjerrig og kontaktsøkende, men engstelig for fremmede, og gjemmer seg gjerne under sofaen når det kommer besøk. Han er flink til å underholde seg selv, og favorittleken er å ligge bak en gardin og så plutselig hoppe frem på lekebyttet sitt. Fjærleker er også populære! Nox har masse energi, så må helst få anledning til å være ute i sitt nye hjem, eventuelt ha en ung puse-venn å leke med, eller kanskje begge deler?
Nox kommer gjerne på fanget for en lengre kosestund, og har etterhvert blitt så tam at han kan løftes og bæres rundt på også. Han vil gjerne være med der det skjer, så han følger med på alle husets aktiviteter, men kan også trekke seg tilbake for en stille stund. Han passer nok best i et hjem hvor det ikke er bittesmå barn, og barna ikke er altfor ville, men han fungerer generelt sett fint med barn.

Nox er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.