Monsen Nathan (f. 06/2018)

Nathan er en ung herremann født i juni 2018 i Nord-Troms. Han er en vakker oransje katt med hvite tegninger i ansiktet. Han er liten av vekst og har et utrolig søtt lite fjes som ser konstant bekymret ut.

Nathan er en forsiktig, men samtidig nyskjerrig katt. Han elsker å følge med på mennesker og er spesielt fornøyd dersom han får følge etter dem mens han tilsynelatende ikke blir sett. Han kan skvette til brå bevegelser og bli redd nye mennesker, men blir stadig tryggere og tøffere. Han liker veldig godt å få lukte på nye mennesker og er flink til å blunke pent til dem. Når det kommer til menneskene han kjenner, så oppleves han som tillitsfull og glad i kos. Aller best er det om han får kos fra panna, nedover øynene og på nesa. Han gjør store fremskritt på hjelpesenteret der han nå bor og trives godt sammen med senterets andre beboere. Nathan vil nok trives best i ett hjem uten små barn/med større barn. Han trenger å bli adoptert av noen som allerede har en trygg katt fra før, eller som er villig å adoptere to katter slik at han får en trygg venn.

Nathan er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.