Monsen Mikki (født 2011)

Mikki er en vakker og elskverdig mons på 8 år. Han er korthåret, sort og hvit og har grønne øyne. Pelsen er silkemyk og lettstelt. Han tilpasset seg raskt i nytt fosterhjem, med en 2 år gammel fastboende pus. De kranglet litt de 2 første ukene, men lever i god harmoni nå. De leker sammen, spiser samtidig og av og til kan de sove sammen. Mikki er en kontaktsøkende koseklump, som elsker kos og nærhet fra fostermor. En god runde med kattebørsten, på mor sitt fang sier han sjelden nei takk til! Får han lov sover han gjerne sammen med deg om natten, eller ligger ved føttene dine foran sofaen. Han har god apetitt, og står aldri over et måltid. Han liker ikke ringeklokka, da løper han til gjemmestedet sitt. Når han er sikker på at kysten er klar kommer han frem igjen.

Han har hatt et hjem før, men ble plassert i fosterhjem da eier flyttet fra byen. Mikki vil komme overens med andre dyr, men såvidt fostermor vet har han ingen erfaring med barn. Han er vant til å være ute i tidligere hjem, men har ikke mast om å gå ut siden han kom til fostermor. Han venter nok på varmere dager. Rolig, enkel og tillitsfull katt som vil ha mye kos

Mikki er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.