Monsen Mikki (f. ca 2008)


Hei, jeg heter Mikki og er en 10 år gammel kattegutt. Menneskene jeg bor hos nå, sier at jeg er en ordentlig kjekkas. Av interesser står kos, ligge på fanget og stjele en plass i senga veldig høyt. Når jeg koser med dere mennesker, så maler jeg kjempehøyt, og viser med kroppen min hvor glad jeg er i dere. I tillegg er jeg glad i god mat, kokt sei står høyt i kurs. Som eldre herrer flest, har jeg allerede en del innarbeidede vaner. Jeg trenger et sted der jeg kan gjemme meg, spesielt når det er uventede lyder i huset. Dette stedet skal helst være litt høyt oppe, sånn at jeg kan ha oversikt over rommet jeg er i, men det har jeg ikke der jeg bor nå, og det savner jeg. Dessuten bor jeg nå i en blokk, der det er skikkelig skumle lyder fra leilighetene over, under og ved siden, og det smeller stadig i dører. Da må jeg løpe under senga og gjemme meg til det føles trygt igjen. Men jeg er ikke noen feiging, altså. Jeg kommer fram med en gang menneskene setter seg på senga og snakker til meg. Mitt høyeste ønske for et nytt hjem, er å få et der jeg får være meg selv, der jeg både får lov til å gjemme meg når jeg trenger det, og få masse, masse kos og oppmerksomhet. Jeg trener ikke gå ut, jeg går gjerne på kasse inne. Og dersom jeg noen gang skal gå ut igjen, må jeg ha mulighet til å rømme rett inn igjen i tryggheten i huset.

Mikki er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.