Monsen Luther (født 2010)

Monsen Luther (f. 2010)
Skjønne Luther er en kontaktsøkende og rolig mons fra Lyngen. Han ble supersosial huspus på rekordtid etter å ha vært mange år ute på egen hånd, veterinær anslår ham til å være omtrent 7 år. Siden han trengte hjelp til å bli kvitt tover i pelsen har han nå «løveklipp», men han kommer til å få en nydelig manke når pelsen vokser ut igjen. Han er veldig glad i å bli børstet, så pelsstellet blir ikke noe problem.

Luther er snill og kjælen, han maler mye og høylytt og er ganske makelig anlagt. Han ligger gjerne en time eller to i fanget og ønsker seg derfor et hjem hvor det er tid til kos – masse kos! Han er fremdeles vàr for brå bevegelser, men tøff nok til ikke å være redd støvsuger (!),

Luther er nysgjerrig på det som skjer og følger gjerne etter matmor rundt omkring i leiligheta. Iblant finner han frem ungen i seg og leker med det han måtte finn på gulvet, da går det fort i svingene! Vinduene er fine utkikksposter, og han bør få komme til et hjem hvor han etter hvert får muligheten til å gå ute.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1000 for alle voksne katter. En privatperson vil ha det minst dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.