MONSEN KYGO (f.08. mai 2018)

Kygo er best beskrevet som en sjarmerende og stor kosebamse med traumetriggere. Han har tydelig hatt svært negative opplevelser med mennesker tidligere i en tøff start på livet og krever litt tålmodighet, men har over tid funnet sin indre huskatt og er blitt overbevist at kos er det aller beste i verden.

Kygo har utviklet mye kjærlighet og tillit mot mennesker, også de han ikke kjenner, siden han kom til fosterhjemmet. Han viser fremdeles mye usikkerhet og trenger at menneskene hans er rolig og lærer seg hvordan man signaliserer at man ikke vil ham noe vondt (spesielt når han er på gulvet), noe som ikke er vanskelig, men kombinert med at han kan være litt røff gjør ham uegnet for barn.
Han gjør fremdeles små jevnlige framskritt og viser mer og mer tillit til fosterfar. Kygo oppsøker fort kos om man setter seg ned i nærheten, helst i fanget, og han liker også å sove i sengen eller på teppet på skrivebordet ved siden av PCen. Helst vil han gjerne bli klødd på magen og vrir seg i alle mulige stillinger for å ta igjen årene med tapt kos. Til tider kan Kygo bli litt for ivrig og kosebite, men roer seg fort ned igjen om man tar en kort pause. Trekker man seg unna uten at han er fornøyd dasker han etter deg som et tegn på at han gjerne vil ha mer og oppsøker fanget ditt.

Kygo tolererer andre katter og viser ikke så mye interesse for dem. Han er kraftig bygget og er ganske røff når han leker, så de holder seg stort sett unna. Han er livredd lasere og forlater fort rommet om han ser en rød prikk, men er glad i å leke med klassiske leketøy som tau osv. Han er litt for glad i mat og trenger å bli diettmessig moderert.
Kygo egner seg best for de som ønsker seg en skikkelig kosebamse med en sjarmerende personlighet de kan jobbe litt med.

Kygo er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.