Monsen Koopa Troopa (f. juni 2016)

944-koopa
Koopa Troopa er en nydelig svart og hvit gutt. Han er veldig leken og holder gjerne på så lenge noen er villig til å leke med han. Koopa er også meget nysgjerrig og har utforsket hvert rom i leiligheten for å se om det er noe spennende å finne.

Koopa bruker store deler av dagen på å leke både på egenhånd med ball, med andre katter og med fosterfamilien. Han liker også å sitte i vinduskarmen for å sjekke om det er noe interessant som skjer der ute. Han liker godt å ligge nært og følger ofte etter når fostermor flytter seg til et annet rom.

Koopa er en veldig kosete katt, som elsker å ligge på fostermors fang. Han er ikke enda blitt tøff nok til å komme opp av eget initiativ, men lar seg løfte opp når han er i humør til det. Han har veldig gjort store framskritt i fosterhjemmet fra han kom inn som liten villpus, men trenger likevel et hjem som er tålmodig og villig til å bruke litt tid på å gjøre ham trygg.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1000 for alle voksne katter. En privatperson vil ha det minst dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.