Monsen Kjell (f. juni 2018)

Her har du monsen Kjell, en vanvittig kosete og lekete pus som lager de søteste lydene du noen sinne har hørt! Han er en kort, rødhåret pus som er født i 2018.

Kjell ble fanget inn tidlig januar 2019. Han var en engstelig pus den første tiden, men han ble fort  husvarm og fant seg godt tilrette i fosterhjemmet. Han er en veldig nysgjerrig katt som elsker oppmerksomhet, noe som den noe eldre hunnkatten han deler hus med sårt har fått kjenne på. Han vil helst leke og kose men er tidvis litt for vill for den rolige pusen som for det meste vil slappe av i fred.

Kjell er en type katt som vil passe godt inn i et hvert hjem, med eller uten barn. Da han er noe ung kan han skifte raskt fra kosete til lekete, noe som må tas litt hensyn til med tanke på svært unge barn.

Kjell har fått helsesjekk og ormekur, og han er ID-merket, kastrert og vaksinert.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.