MONSEN KÅRE-JOHNNY (f. 2018)

Hei jeg heter Kåre, Kåre-Johnny. Jeg har faktisk ikke lov til å fortelle deg dette, men jeg er hemmelig agent. Alltid kledd for jobben, har jeg en svart drakt med hvitt sløyfe. Jeg tror de grønne øynene mine har lasere også, men jeg bruker dem bare i nødstilfeller.
Hver dag har jeg et nytt oppdrag. Jeg beskytter verden mot den røde prikken, holder de onde måkene i sjakk og ser nøye på dem fra vinduet og dreper hvert leketøy i sikte – det kan være en bombe!
Etter en hard dag på jobben liker jeg å slappe av med folket mitt. Selvfølgelig er jeg aldri skikkelig av jobb. Jobben min blir aldri gjort. Så jeg vil være i nærheten av deg i sofaen, i sengen eller når du går på toalettet – bare for å garantere din sikkerhet selvfølgelig!
Min nåværende erfaring inkluderer bare beskyttelse av voksne, men kanskje jeg også er i stand til å samarbeide med yngre klienter. For øyeblikket har jeg heller ingen erfaring med å jobbe med andre byråer, som hundene, så det kan være vanskelig.
Hvis du leter etter en ny hemmelig agent i din tjeneste, vil jeg gjerne arrangere et møte.

Kåre-Johnny er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.